Sebesség váltózár

A BEAR-LOCK VÁLTÓZÁRAK MŰKÖDÉSI ELVE

A Bear-Lock sebességváltózár az autó váltókarjának műanyag borítása alá kerül beépítésre. A zár reteszelő rúdja "hátramenet" R, vagy automata váltós gépkocsi esetén "parking" P állásban rögzíti a sebességváltó kart, illetve annak rudazatát, megakadályozva ezzel a sebességi fokozatok további  kapcsolását és ezáltal a jármű ellopását.
A Bear-Lock váltózár váza egy nagy szilárdságú edzett acél keret, melyet a gyártó lézervágóval alakít ki a kívánt formára. Ehhez a kerethez hegesztik a biztonsági zárat rejtő zárt acél tokot, mely védi a speciális, biztonsági zárbetétet a különböző támadásokkal szemben (fúrás, vésés, savazás, fűrészelés, zártörés). A sebességváltó-zár szerkezetét úgynevezett leszakadó fejű csavarokkal rögzítjük a padlólemezhez, így azok csak roncsolással távolíthatók el. A sebességváltást megakadályozó reteszelő rúd nagy szilárdságú, keményre edzett acélból készül, ezáltal nagyfokú biztonságot garantál Önnek.
Mind a "Press&Lock", mind a „stiftes” váltózárhoz 3 db. pontfuratos kulcs és egy kódkártya is tartozik. További kulcsokat csak a kódkártya birtokosa igényelhet a kártyán feltüntetett adatok alapján. A beszerelt Bear-Lock sebességváltózárra 5 év jótállást vállalunk. Jelenleg több mint 2100 autótípushoz tudunk ajánlani sebességváltó-zárat.

 

A BEAR LOCK sebességváltózárak autó  típusonként változnak, ezért a pontos árakról és az ön autójához való kompatibilitásról érdeklődjön szervizünkben, telefonon, vagy emailben.