Hírek, Érdekességek

Modern gépjármûvédelmi rendszerekkel az autólopás ellen

2020.05.02
A 2000-es  évek elején még több mint 8000 gépkocsit loptak el évente Magyarországon. Ez a szám köszönhetően a folyamatosan fejlődő gépjárművédelmi technológiáknak, 2019-re már 800-900 autóra csökkent.
Ez a jelentős javulás azonban nem vigasztalja azokat, akiknek manapság lopták el szeretett járművüket. Jelenleg az itthon futó autók csupán 40% van ellátva bármilyen utólag beépített védelmi rendszerrel.
Sokan úgy gondolkoznak, hogy elegendő, ha casco biztosítással rendelkeznek, ha történik valami az autóval, majd a biztosító fizet.
Sajnos a tapasztalatok azt mutatják, hogy ha fizet is a biztosító, a teljes kárunkat a kártérítés összege nem fedezi.
Ezért van szükség a különböző mechanikus (sebességváltózár, Permanent Mark UV jelölés), vagy elektronikus (riasztó, Indításgátló, GPS nyomkövető) eszközök  beépítésére.
A beszerelt védelemi eszköz a legtöbb esetben, 1-2 teli tank üzemanyag ára. Amennyiben Ön is védelem nélkül használja autóját, látogasson el az AUDIO CENTER Csömöri út 118. alatt található autóriasztó  szervizünkbe, hogy segíthessünk megtalálni az Önnek legmegfelelőbb megoldást gépkocsija védelmére.