Hírek, Érdekességek

Újdonság a Phonocartól. Android rendszerû multimédiás visszapillantó tükör

2020.05.10
A Phonocar VM 495 egy Android rendszerű multimédiás visszapillantó tükör, amely rendelkezik első és hátsó (DVR) menetbiztonsági kamerával. A hátsó kamera egyben tolatókameraként is funkcionál. A beépített G szenzornak és a videozár funkciónak köszönhetően, az esetleges balesetről szóló videót egy speciális zárt mappába helyezi a GPS koordinátákkal együtt. Ezt a mappát akkor sem  írja felül a rendszer ha az SD kártya megtelik.
Multimédia lejátszóként és Bluetooth egységként  is használható. A készülék 9,7" érintőkijelzővel van ellátva, a megjelenített tartalom hangját egy FM transzmitter továbbítja az autórádióra, így az autórádió hangszóróin élvezhetjük a lejátszott videó hangját.
Az Android 5.1 rendszer lehetővé teszi online a Waze, Google Maps..stb.. navigáció futtatását. Külön rendelhető offline navigációs szoftver is a készülékhez.
A 2 féle csatlakozás révén (fix és szivargyújtós) szerelés nélkül áttehető egy másik gépkocsiba is.
Ezt a Phonocar terméket megvásárolhatja és beszereltetheti a  Budapest. XVI.ker. Csömöri út 118. alatt található AUDIO CENTER Autórádió és Riasztó szervizünkben.