Kihangosítók

                

BURY TELEFON KIHANGOSÍTÓ CSALÁD:

BURY CC 9048

 A Bury CC9048 telefon kihangosító diszkrét, elegáns és egyszerűen kezelhető. Továbbá méretét meghazudtolva, több okos funkcióval is rendelkezik.

 Ez a Bury kihangosító kezelőegysége bárhova felszerelhető, kis méretének köszönhetően mindig kéznél van.

A Bury CC9048 Bluetooth kihangosító kezelője 3 világító gombot kapott, melyekkel a telefon távvezérlése egyszerű .

Ez a Bury telefon kihangosító képes tölteni telefonját és két készülék egyidejű csatlakoztatására is bluetooth-on keresztül. Így második telefonján is biztonságosan és könnyedén fogadhat hívást vezetés közben úgy ,hogy közben  nem szegi meg a KRESZ szabályait.

A Bury CC9048 telefon kihangosító autóba korlátlan zenei élvezetet nyújt köszönhetően a közvetlen zene lejátszásnak és a beépített 30 Wattos digitális erősítőnek.

                    

BURY CC 9068

A Bury CC9068 telefon kihangosító érintőkijelzős, egyben tölti telefonját is és a telefonról történő zenelejátszást szintén támogatja.

Ez a Bury kihangosító saját érintőképernyővel rendelkezik, mely a menüben való navigáláshoz, hívások fogadásához, kezeléséhez és a hangerő állításhoz elengedhetetlenül szükséges.

A Bury CC9068 hangvezérléssel is használható, így nem kell kezét levenni a kormányról (a hangvezérlés csak angol nyelven működik). A rendkívül pontos és gyors reakciójú a szófelismerése. Hangazonosítás nélkül is működik és vizuálisan és hanggal egyaránt visszaigazolja az Ön parancsait.A Bury telefon kihangosító  tölti is a telefon készülékét, így korlátlanul és biztonságosan telefonálhat az autóban..

A Bury CC9068 bluetooth kihangosító korlátlan zenei élményt nyújt, hiszen az autó hangszóróin keresztül hallgathatja telefonján tárolt  kedvenc zeneszámait. Az, hogy hogyan csatlakoztatja mobilját ehhez a Bury telefon kihangosítóhoz, csak Öntől függ, ugyanis a kapcsolódást  jack csatlakozón, vagy bluetooth kapcsolaton keresztül vezeték nélkül  is megteheti.

                

BURY CC 9056

A Bury CC9056 Plus telefon kihangosító érintőkijelzős, egyben tölti is mobiltelefonját és a telefonról történő zenehallgatást is támogatja.

Ez a Bury kihangosító egy saját érintőképernyővel rendelkezik, mely a menüben való navigáláshoz, hívások indításához, vagy fogadásához és a hangerő beállításához elengedhetetlen tartozék.
A Bury CC9056 Plus telefon kihangosító felismeri a mobilkészülék tárolt hangcímkéit, így azok a kihangosítón egy gombnyomással elérhetővé vállnak.

A Bury telefon kihangosító  tölti is telefonkészülékét, így korlátlanul és biztonságosan telefonálhat autójában.

A Bury CC9056 Plus bluetooth kihangosító korlátlan zenei élményt nyújt, hiszen az autó hanszóróin keresztül hallgathatja kedvenc zeneszámait, melyet a telefonkészülékén  tárol. Az hogy hogyan csatlakoztatja a mobilját ehhez a Bury telefon kihangosítóhoz, csak Öntől függ , ugyanis a kapcsolódást jack csatlakozón vagy bluetooth  vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is megteheti.

                                   

 A BURY telefon kihangosítók teljes palettája megvásárolható  szervizünkben.

Árakkal  és beszereléssel kapcsolatban érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben


PARROT TELEFON KIHANGOSÍTÓ RENDSZEREK (Megszünt termékek)

  • A PARROT termékek a legfejlettebb autós kihangosító készletek a piacon. A Parrot khangosítókkal biztonságosan és kényelmesen fogadhat hívásokat, anélkül, hogy megérintené a telefonját. A hangvezérlés lehetővé teszi, hogy akár mindkét kezét a kormányon tartva bonyolíthassa le hívásait, mialatt le sem veszi szemét az útról. A Parrot kihangosítók MKI szériája zenehallgatáshoz is tökéletes.. A mellékelt kábellel számos készülékről képesek lejátszani a zenét, úgy mint iPod, iPhone, USB pendrive, Bluetooth sztereó (A2DP) képes telefonok, MP3 lejátszók és más analóg lejátszók.
    • Nincs szűkség rá, hogy tartóba helyezze a mobiltelefonját, a készülék maradhat a zsebében, táskájában. Mivel a törvényi szabályozás (biztonsági vonatkozásai miatt) folyamatosan korlátozza a vezetés közbeni mobilhasználatot, így ez a készülék elengedhetetlen tartozéka az autónak.

Parrot CK3100 telefon kihangosító rendszer:

 A Parrot CK3100 kihangosító által lehetővé válik a biztonságos és kényelmes híváskezelés anélkül, hogy a mobiltelefont kézbe venné . A vezeték nélküli kapcsolat a telefon és a kihangosító között, valamint a hangfelismerő rendszer azonnal működésbe lép, amint az autó beindításra került.
A CK3100 LCD kijelzőjén sokféle információ jelenik meg, többek között a hívó  fél azonosítója, a hálózati jelerősség, a telefon töltöttségi szintje, vagy az utoljára fogadott hívások. A nagyméretű, kontrasztos számjegyek könnyen leolvashatók.

 

Parrot MKI9000 telefon kihangosító rendszer:

Az MKI 9000 egy olyan rendszer amely mobil kommunikáció és zene lejátszó is egyben. A Parrot MKi9000 zenehallgatáshoz is tökéletes választás. A mellékelt kábellel számos készülékről képes lejátszani a zenét, úgy mint iPod, iPhone, USB pendrive, Bluetooth sztereó (A2DP) képes telefonok, MP3 lejátszók és más analóg lejátszókról is. Vezetéknélküli kezelővel rendelkezik, mely képes hívás fogadásra/befejezésre, hangerőszabályozásra, a menü és zene kezelésre.
A kezelő bárhol elhelyezhető. A vezető előtt, oldalt vagy akár a kormányon is. 3 telefonnal is párosítható. Dupla külső mikrofonnal (háttérzajszűrős) és az új szoftver segítségével még tökéletesebb  telefon beszélgetést biztosít.


Parrot MKI9100 telefon kihangosító rendszer :

A Parrot MKi9100 egy OLED kijelzővel ellátott beépíthető bluetooth vezetéknélküli kapcsolattal működő telefonkihangosító, akár kormányra is helyezhető vezérlővel. A Parrot MKi9100 zenehallgatáshoz is tökéletes. A mellékelt kábellel számos készülékről képes lejátszani a zenét, úgy mint iPod, iPhone, USB pendrive, Bluetooth sztereó (A2DP) képes telefonok, MP3 lejátszók és más analóg lejátszókról is. A kihangosítás és a zene lejátszás az autó gyári audio rendszerén keresztül hallható. Híváskor az autórádió elnémul, az OLED kijelzőn megjelenik a hívó fél neve, vagy telefonszáma, valamint a készülék bemondja a hívó fél nevét, Ön pedig egy gombnyomással fogadhatja a hívást, és a kormány elengedése nélkül beszélhet.


Parrot MKI 9200 telefon kihangosító rendszer:

A Parrot MKi9200 egy Bluetooth-os kihangosító rendszer, 2.4 colos nagy felbontású, színes kijelzővel rendelkezik . A vezeték nélküli vezérlőegysége elhelyezhető a kormánykeréken  vagy a műszerfalon egyaránt, ezzel kényelmesen használhatók a Parrot MKi9200 funkciói.

Az alapvető telefon műveletek mellett - hívás fogadás, hívás tartás stb. - olyan plusz funkciókat  is kinál a rendszer, mint az automatikus névjegyzék szinkronizálás,  hangfelismerés, névjegy rendszerező (max. 2000 bejegyzés), hívás napló, stb. ….

A színes kijelző megjeleníti a névjegyzéket, a hívó telefonszámát és fotóját, telefon térerő és töltöttség információit és a felhasználói beállításokat

A dupla mikrofon a még tisztább hangzású hívásokat eredményez .

A Parrot MKi9200 a legújabb digitális jelfeldolgozó technológiát (DSP-3) és dupla mikrofont tartalmaz a még tisztább beszélgetésekhez, elnyomva ezzel a háttérzajt és a környezeti zajokat. A beszélgetések az autó hangszóróin keresztül szólnak.

Játssza le digitális zenéit az autóban.

A Parrot MKi9200 zenehallgatáshoz is tökéletes. A mellékelt kábellel számos készülékről képes lejátszani a zenét, úgy mint iPod, iPhone, USB pendrive, Bluetooth sztereó (A2DP) képes telefonok, MP3 lejátszók és más analóg lejátszókról is. A Parrot MKi9200 rendelkezik továbbá egy SDHC-kompatibilis memóriakártya olvasóval is. Az LCD kijlezőn megjelenik a zeneszám címe, az előadó neve és az album képe, amennyiben megtalálható az iPod, iPhone vagy USB eszközön. A zene az autó hangrendszerén keresztül lesz hallható, annak teljesítménye függvényében  kivételesen jó dinamikával és hangzással.


A Parrot telefon kihangosítók teljes palettája megvásárolható  szervizünkben.
Árakkal  és beszereléssel kapcsolatban érdeklődjön telefonon, vagy e-mailben.