Autó Hifi,Multimédia

Foglalkozunk hagyományos és bluetooth-os autórádiók, multimédiás és  utas szórakoztató rendszerek, navigációk, hangszórók, antennák, erősítők, mélynyomók beépítésével, javításával és cseréjével. Műhelyünkben vásárolt és hozott rendszerek beszerelését egyaránt vállaljuk. Számos márka terméke megtalálható kínálatunkban.

A beszereléshez szükséges kiegészítők (beépítő keret, csatlakozó átalakító, multikormány vezérlő) nem tartoznak a beszerelés árába, ezek áráról minden esetben előre tájékoztatjuk! A beszerelés költsége függ az autó márkájától, típusától, évjáratától és a kiválasztott készüléktől. A szerelés időtartama esetenként lehet kevesebb, mint 1 óra, de 2 dines multimédiás fejegységek esetében, nagyobb átalakításokkal akár 4-5  órát is igénybe vehet. Éppen ezért a beszerelés díjára minden esetben egyedi árajánlatot adunk. Műhelyünk telítettségének függvényében, előre egyeztetett időpontban tudjuk beszerelni a készülékeket.

Sokan megkérdezik, hogy miért tart 6-8 óráig egy autóhifi rendszer beépítés. Ha a tápkábellel kezdjük amit át kell vezetni egy autó  tűzfalán, az akár 1 órát is igénybe vehet. Oda kell figyelni a gyári eredetiségre, a kábelvédelemre, a szigetelt átvezetésre .

Az sem mindegy, hogy hol vezetjük el a jel-, táp- és hangszóró kábeleket.  Azért építünk hifit az autóba, hogy élvezetes és problémamentes legyen a zenehallgatás.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését látogasson el hozzánk, vagy hívjon és segítünk.