Hírek, Érdekességek

Ózongenerátoros fertõtlenítés az autónkban

2020.10.03

Fél évvel a Covid-19 járvány kitörése után, sajnos megérkezett a járvány második hulláma, ezért újra fontossá váik a napi szinten használt gépkocsink fertőtlenítése.

Tovább...

Féklámpába integrált tolatókamera haszonjármûvekre.

2020.08.11

Haszonjármûveken különösen nagy hasznát vehetjük egy parkolást segítõ tolatókamerának.

Tovább...

A KD-X 561 DBT, a JVC 1 Din méretû, beépített monitorral ellátott készüléke

2020.06.14

A JVC multimédiás készülékei tervezésekor gondolt azokra a gépkocsi tulajdonosokra is, akiknek autójában 1 DIN méretû rádió hely került kialakításra.

Tovább...

Patrolline autóriasztó család a kényelmes és hatékony védelem

2020.05.31

A Patrolline autóriasztó család 2 fontos kritériumnak is megfelel. Kényelmes, egyszerû a használata és magas fokú védelmet nyújt gépkocsink számára.

Tovább...

Tavasszal különösen sok autó esik áldozatul a nyestek " támadásának"

2020.05.19

Szeretett autónkat nem csak a tolvajoktól kell féltenünk. A nyestek is komoly fenyegetést jelentenek gépkocsinkra. Erre nyújt megoldást a német KEMO cég által gyártott ultrahangos nyestriasztó.

Tovább...

Újdonság a Phonocartól. Android rendszerû multimédiás visszapillantó tükör

2020.05.10

A Phonocar VM 495 típusú multimédiás visszapillantó tükör jó megoldást jelenthet akkor, ha a gyári rádió megtartása mellett szeretnénk multimédiás tartalmakat is megjeleníteni gépkocsinkban.

Tovább...

Modern gépjármûvédelmi rendszerekkel az autólopás ellen

2020.05.02

Az elmúlt 10 évben csökkent az autólopások száma Magyarországon. Ez az adat azonban nem azt jelenti, hogy már nincs szükség a gépjármûvédelmi eszközök használatára.

Tovább...

JVC autóhifi, multimédia rendszerek

2020.03.18

JVC már több, mint 75 éve jelen van a nemzetközi autóhifi piacon, megbízható termékeik mindig garantálják a jó hangzást és a kellemes zenehallgatást útjai során. Mûhelyünk évek óta forgalmazza a JVC termékeket. Ezek a készülékek ügyfeleink körében is nagy népszerûségre tettek szert.

Tovább...